Hårbølle Mejeri har været ejet og drevet af Per Sørup i 13 år, men nu står Hårbølle Mejeri overfor at få en ny ejerkreds efter omlægning anpartsselskab. Per Sørup ser frem til at flere vil bære driften videre, og glæder sig til at følge udviklingen. Per vil stadig være en del af ejerkredsen og han vil fungerer som konsulent for mejeriets produktion.
Virksomhedens drift vil blive ledet af Sarah Tejlmann Madsen og Nikolaj Uldum Heede Noe er ansat som driftsleder for malkefårene og jordbrugen.
Sarah Tejlmann Madsen har været på mejeriet som elev i 2020-2022, hvor hun blev oplært af Per Sørup. Imellemtiden har hun arbejdet på et mejeri på Island, samt været produktionsleder i en fødevareproduktion.
Nikolaj Uldum Heede Noe har været under uddannelse på Kalø Landbrugsskole, og har derudover landbrugserfaring fra New Zealand og Norge.
Fra 1. januar 2024 er Hårbølle Mejeri et ApS, men målet er stadig det samme som før. At leverer kvalitets mejerivarer og oste, som er produceret på egen fåremælk og lokal jerseymælk.
Vores produkter er de samme, og er inspireret af franske og spanske traditioner, som bærer præg af deres Mønske ophav og stolt, dansk ostetradition.
Vi har oplevet stor interesse for Mejeriets fremtid, og vi håber at denne omlægning kan bære Mejeriet til nye højder.
Hvis du er interesseret i at smage vores oste eller fåremælksprodukter, se fanen “Detail salg” eller besøg vores selvbetjente gårdbutik, som vil være åben hele året.
Vores produkter kan også være at finde på restauranter som Alchymisten, Noma, Restaurant Jordnær, Kadeau, Geranium, Frederiksminde og mange andre skønne steder.
Kontakt gerne vores grossist, HKI Ost, hvis I er interesseret i at forhandle vores vare.